NEW Favo Foodspot – De Noordzee Antwerpen

Attentie, attentie… Mensen van ‘het stad’? Vanaf nu is jullie leven compleet! Naast de twee fishbars in Brussel kan je nu ook van de heerlijke visjes smullen in Antwerpen. De Noordzee is de place to be van elke Brusselaar en nu ook van jou, de visliefhebbende, gezellige, Antwerpse foodie.

Tijd om ons te verheugen op gezellige zomerse avonden. Verse vis, gefrituurde versnaperingen of heerlijke zeevruchten gegrild op de plancha. Een zeebommetje en dat gecombineerd met een wit of rosé wijntje. Wat wil een mens nog meer? Exact! De specialiteit van het huis: de befaamde huisgemaakte garnaalkroketten (begint te watertanden).

Een lievelingsbordje kiezen is moeilijk, maar gelukkig kan je per portie bestellen en zo van de verschillende gerechten proeven. Al moet ik toegeven dat ik een zwak heb voor de scheermessen… De gefrituurde kibbeling is ook moeilijk te weerstaan en de verse tonijnfilet! Correctie alles is vers, daar steek ik mijn hand voor in het vuur.

Ik kan hier nog uren over kwijlen, maar dat willen we niet dus ontdek het vooral zelf. Het enige wat mij dan rest is situeren: Handschoenmarkt 17, net voor de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, aan je linkerzijde. Geloof deze ervaringsdeskundige, je gaat er geen spijt van krijgen.

Nog een kleine opfrissing voor de Brusselaars:
Sint-Katelijnestraat 45 en Luxemburgstraat 62

Tot in De Noordzee, ahoy piraatjes.
Ajaj kapitein!

Foto’s Lies Willaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s