Pinky spring outfit

Het zonnetje komt piepen dus hoog tijd voor een nieuwe outfitpost. Het is laagjesweer, zon, regen, zon,… Je voorbereiden op alle weersomstandigheden is een must. Zwart-witte tinten met felle kleurtjes gecombineerd met opvallende details. Mijn concrete vertaling: een basic skinny, leuk T-shirt met een los hemdje afgewerkt met een klassieke zwarte oversized coat en niet te vergeten statement shoes.

Een klein geheimpje, ik heb al deze items op de kop getikt. Op de mantel heb ik ruim 3 maanden gewacht tot de solden en de T-shirt heb ik voor slechts 4 euro bemachtigd. De schoenen liet ik liggen tot een lentekorting en de zonnebril heb ik op reis geshopt. Conclusie: fashion hoeft niet altijd duur te zijn!

Mantel CKS
Hemd Zara
T-shirt Zara
broek Only
Schoenen Pertini
Zonnebril Boetiek in Kiev

outfit1.jpg

outfit2

outfit3Foto’s Mieke Van Dooren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s