Fashion Trends 2018

Over een spetterende start gesproken. En dan heb ik het niet alleen over het vuurwerk op nieuwjaarsnacht, maar over de modetrends van 2018 en soldentips. Die mocht ik in de studio van de Brusselse stadsradio Bruzz komen vertellen (lees: keuren).

Zelfs tijdens de blok, maak ik met (iets te) veel plezier tijd om de komende trends onder de loep te nemen. In 2018 gaan we veel invloed uit de 80’s & 90’s zien. Stoer, oversized, laagjes,… maar met opvallende details. Denk maar aan statement oorbellen in grote, gekke, assymetrische vormen of misschien met een logo?

Een opmerkelijke trend die je zeker al op Instagram gespot hebt, zijn de ‘Gucci of Supreme T-shirts’. Merken hebben jarenlang hun logo verdoezeld of als detail gebruikt omdat zoveel luxe uitstralen not done was. Maar dit jaar zijn opvallende logo’s een serieuze do. En mannen mogen zich dit jaar Kanye West voelen met ‘lange-bijna-jurk T-shirts’.

Andere musts die je ongetwijfeld al gespot hebt, zijn: lavendelkleur, geel, flashy rubberachtige /plastieke kledingstukken en heuptasjes! Eindelijk kan je een hippe fanny pack shoppen voor het festivalseizoen. Alle modehuizen doen mee van Kenzo tot Balenciaga dus de winkelketens zullen snel volgen… Weg met die grijze Eastpak!

Thank God ons broek mag weer los zitten. Klassiekere kostuumbroekjes, maar ook Mom jeansen met een hoge accentuerende taille. Het liefst in het diepblauw, de originele jeansbroek is helemaal terug. De lange mantels worden nog langer en voor de zonnestraaltjes komen er weer vrolijke kimono’s, franjes en sexy zijsplits.

Dit zijn mijn favo’s van 2018. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het allemaal goed zit en jij je er lekker voelt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s