Lekker en gezond de feesten in met Sandra Bekkari

We zijn alweer december en de feestdagen staan voor de deur. Lekker en vooral veel eten, althans zo herinner ik mij de voorbije jaren. Nog een beetje inspiratie nodig? In een mum van tijd tover je een lekker en gezond feestmenu op tafel met deze recepten van Sandra Bekkari.

Enkele weken geleden kreeg ik de kans om een workshop te volgen met Sandra Bekkari. Je weet wel, van de boeken “nooit meer diëten” en haar programma op vtm: “Open keuken met Sandra Bekkari”. We kregen in primeur een heerlijk feestmenu voorgeschoteld.

 

Een prachtig gedekte tafel, een unieke locatie en een mooi versierde kerstboom zorgden voor een optimale kerstsfeer. Voor we onze voetjes onder die tafel konden steken en konden proeven van het feestmenu, moesten we natuurlijk eerst nog koken.

Het feestmenu zag er als volgt uit:

  • Filodeeghapjes met krabvlees, venkel en ricotta als voorgerecht
  • Eendenfilet met geroosterde spruitjes, pompoen met sinaasappel, veenbessen en amandelen, worteltjes met honing en pistachenoten en een heerlijke rode wijnsaus als hoofdgerecht
  • Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit op smaak gebracht met een scheutje rozenwater

 

Watertandend gingen we de keuken in en gingen we aan de slag. Om deze menu klaar te maken hoef je niet per se een keukenprinses zijn. De receptjes zijn meer dan haalbaar en zorgen ervoor dat je stressvrij kan genieten van de feestdagen.

Wij konden ook stressvrij genieten van deze workshop, onder het goedkeurend oog van Sandra. Dank u vtm voor de uitnodiging!

Wil je de recepten zelf ook proberen? Je kan ze hier vinden.

Cadeautip! Het nieuwe boek van Sandra Bekkari – Nooit meer Diëten Deel 4 komt op 5 januari uit. Iets te laat om letterlijk onder de kerstboom te liggen, maar je kan het wel al bestellen zodat het op 5 januari in je bus zit. Een tegoed bon van het boek is ook geen slecht cadeau 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s