Ho Ho Heerlijke kerstcadeaus

Iedereen staat wel eens voor een dilemma of zit met zijn handen in het haar. Zeker als het gaat over wat je gaat eten want stel je voor dat je verkeerd kiest! Minstens even lastig is een cadeau kiezen, zeker met feestdagen in het vizier. Tik, tak, boem: wat inspiratie.

Wie, wat, waar en vooral over de originaliteit blijf je piekeren. Het moet leuk zijn, maar ook nuttig. Het moet een verbazing opwekken, maar ook een lach. En voortaan word jij geassocieerd met ‘het ding’ so you better choose wisely!

Tegenwoordig zie je overal truien en T-shirts voorbijkomen met een leuk opschrift. Maar omdat elk opschrift anders is, blijft het origineel… Schenk voor Kerstmis een ‘gepersonaliseerd’ kledingstuk met een grappig woord en je bent gegarandeerd binnen. Leuk check, nuttig check, een lach op het gezicht dubbelcheck.

In ons Belgenlandje hebben we genoeg lokale creatieve labels. Enkele van mijn favorieten:

 • #Nanouk ontwierp de Kris-sweater met een ander hip initiatief Kaart Blanche
  39 euro.
  Handgemaakte rode snowball Sweater 39 euro.
  Ps: Zoek influencer Nanouk De Cauwer op Instagram.

   

 • Intdialect is perfect voor wie hypertrots is op zijn stad, dorp of dialect wèh.
  Truien: 54,95 euro
  T-shirts: 29,95 euro
  Ps: Check de sales

 

 • Anna et Maman is een schattige (web)shop in Roeselare die begon als chocolaterie en uitgroeide tot een creatieve bom. Nog steeds een snoepwinkel voor jonge en to be mama’s. Hier shop je het coolste cadeau voor je nicht of metekindje.
  T-shirt: 53 euro
  Schort: 50 euro
  Ps: De texiel, juwelen, decoratie,… zijn 100% Instaproof!


Volgende week meer cadeautips!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s