Een nieuwe start

Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets geschreven heb. De voorbije maanden heb ik het namelijk nogal heel druk gehad. Ik maakte een bocht van 180 graden en begon met iets volledig nieuws, een nieuwe start.

Midden september solliciteerde ik bij Tui en een week later begon voor mij een volledig nieuw avontuur. Ik werd cabin crew member in spe. Mijn avontuur begon met een intensieve curus Frans. De zes weken die volgden, werd ik volledig ondergedompeld in alle know how en need to know van de luchtvaart.

Vorige week had ik mijn aller laatste examen. Het werd nog een keer goed blokken om het examen te knallen. Niet lang na het examen, kreeg ik al direct te horen dat ik geslaagd was. De stress die de voorbije weken op mijn schouders lag, viel er zo af.

Dit alles vierden we stevig met een Wingparade, je kan dat zien als een proclamatie. Je krijgt je diploma en ontvangt je wings! It means: you are ready to fly!

Zes weken lang heb ik mijn sociale leven on hold gezet, maar in de plaats daarvan kreeg ik wel ongeloofelijke toffe en leuke collega’s, waarmee ik die weken lief en leed heb gedeeld. Dank u om deze weken top te maken!

TUI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s