Jong, opkomend, Belgisch en Emotionless

Een genaaide Enough of you letterlijk op een T-shirt. De boodschap komt keihard binnen, Emotionless is geen merk voor gevoelige puppies. ‘We are tired of hearing <Love is the answer> we know it ain’t, we are so emotionless©’

Brussels based, handmade & exclusive. Elk stuk wordt met de hand geborduurd, een sexy meisje neemt bijvoorbeeld +-3 uur in beslag en daar betaal je 50-60 euro voor. Op de achterkant staat telkens het hoeveelste stuk van de serie. Van elk ontwerp worden slechts 50 gemaakt dus bij wie er 50/50 staat, heeft net het laatste stuk bemachtigd.

emtion3
De jongens zijn nogal sneaky over de website: ‘Surf er is naar en laat maar weten wat je ervan vindt’, lacht Jacques. Zo gezegd, zo gedaan en ja ook online zijn ze zuinig met woorden. Ondanks de  onverschillige naughty aanpak val je als een blok voor de baby roze achtergrond met het prinsessengeschrift en emoji’s. Less is more bitchezz.

Op Instagram loopt het sneaky en exclusieve verhaal verder. De Emotionlessgang staat privé: ‘Wij accepteren iedereen, maar willen een soort van community creëren. Een gang waar iedereen zich mag bij aansluiten’.

De gang bestaat nog maar enkele maanden. Ze zijn gelanceerd op het WECANDANCE Festival en zoeken nu een manier om met vluchtelingen te werken. Romain: ‘Zij hebben vaak in hun land van herkomst een ambacht geleerd en wij kunnen door samen te werken elkaar helpen en coole dingen te maken.’

To be continued…

 

emotion4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s