The Week of Stefanie #5

Nieuwe opleiding, Press days & een verjaardag…

Maandag en dinsdag was ik met mijn opleiding op teambuilding in Dworp. Jep, na de bachelor journalistiek ben ik aan een nieuw avontuur begonnen. Eén jaar Digital Media Management in Mechelen. Een brede opleiding met branded content, social media, Google AdWords en Analytics, html, css,… dus ik weet mij bezig te houden. En Dworp? 10/10 voor het gezelschap en de quizwinnaars! Overdag werd er ook gewerkt hoor…


Woensdag was het work, work, work achter de computer in strijd tegen een verkoudheid.

Donderdag the day, first Press days in Antwerp ever. Wij mochten een bezoekje brengen aan Buro Coco, TheKube, Iro en Marnix & Ally. Een paar leuke ontwerpers en merken ontdekt waarover binnenkort meer!

Vrijdag=lesdag
Joepie een volledige lesdag over freelancen, reclame en personal sales. Na al die wijsheid dook ik de radiostudio in om te oefenen. Sinds enkele weken leef ik mij weer uit achter de microfoon met het programma Week End op Studio Wolf. De leukste, flauwste, grappigste, sappigste feitjes en weetjes elke zondag tussen half 5 en 6. Maar deze week uitzonderlijk op vrijdag wegens verjaardagsredenen..

Zaterdag ben ik eindelijk 21 geworden. Geen grote verjaardagsfan hier dus geen bombastisch feest met toeters en bellen. Niks is ook maar niks, een gezellig etentje met wat vrienden & a lot of sweets #life


Zondag=rustdag
Nee niet echt.. Schoolwerk inhalen en de info/goodies van de Press days verwerken.

Cheers,
Stef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s