Pinterestproof interieur

Pinterestproof, Belgisch en binnenkort 25 jaar? Dat is het meubelmerk Marie’s Corner. Vintage modellen in een hedendaags jasje, letterlijk want de fluwelen stof is helemaal in. Je kan ook zetels personaliseren en zelf pimpen.

Omdat het merk 25 jaar bestaat, krijg je deze maand 25% korting op de ‘Baker edition’. De bovenstaande zetels kosten nu 1992 euro in plaats van 2639 euro. Geen koopje, maar als je al van plan was te investeren in iets kwaliteitsvol en trendy, is nu het moment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s