Frutsi – Mechelen

Frutsi klinkt niet alleen schattig en gezond, het is er ook super lekker. Als je door het centrum van Mechelen wandelt, kan je er niet omheen. De gezellige breakfast & lunchspot trekt meteen je aandacht en eens je binnen bent, wil je niet meer buiten.

frutsi1

Laat je verleiden door slaatjes met avocado, kip, huisgemaakte hummus,… of een veggie variant zoals op de foto en dat beginnend van 6,00 euro . Ook het broodjesaanbod is healthy en jummy. Een aanrader zijn de (best wel giant) wraps met gegrilde kip of gerookte zalm. Bij een salade krijg je nog wat brood met allerlei zonnebloempitten en noten dus vitamientjes zijn goed binnen!

Een gezellige spot waar je zelf een hippe granola/yoghurt bowl kan samenstellen. Als tussendoortje kan je een verse smoothie of carrot cake meepikken en dat allemaal in een Instaproof jasje. De vrolijke service verdient ook zeker een pluim. Mechelen here we come!

frutsi4

Ps: Vergeet zeker geen spaarkaart mee te nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s