Zwemmen met je smartphone?!

Een primeur, een gat in de markt, een zwembroek (zeker zonder gaten) waarmee je een duik kan nemen met een smartphone in de zak. Gedaan met de beurtrol: ‘Wie blijft er op het strand zitten met de portefeuilles en smartphones terwijl wij lekker waterpolo spelen?’. Stop de zakken vol en bommetje!

Voor je denkt: ‘Maar ik ben een meisje?’. De Belgische uitvinder Thierry de Muelenaere heeft mij verzekerd dat ze bezig zijn met een variant voor vrouwen. Wanneer die op de markt komt, is nog onduidelijk, maar ik vrees dat we nog een jaar of twee moeten wachten. Tot die tijd drop je al je spullen maar bij de boyfriend. Aan de zwembroeken van Osseyan hangt wel een prijskaartje van 230 euro.

zw

‘Je moet mentaal een klik maken. Met het prototype durfde ik het water ook niet in met mijn nieuwe iPhone’, zegt Thierry. In ruim twee maanden heeft het Osseyan-koppel een dertigtal zwembroeken verkocht. Trotse eigenaar Thierry: ‘Wij zijn de eerste die zoiets op de markt brengen, de volledige productie gebeurt in België, Frankrijk en Duitsland. Maar de vraag komt van overal ter wereld.’

Het idee ontstond op vakantie.
Thierry: ‘Ik besloot het risico te nemen toen ik helemaal alleen op het strand zat te wachten met mijn waardevolle bezittingen.’

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s